Followers

Tuesday, 3 April 2012

luahan hati Jemah













MAKA INI PESAN JEMAH UNTUK SEMUA JEJAKA

Pesan gua?
Gua ingat ada betulnya juga Jemah tu kata.
kita laki-laki.Amanah jaga wanita tu kena ada.
Bior tak ada makwe. Jangan buat pompuan kecewa.

Tak.
gua harap kita sama-sama ubah.
biarlah manis yang kita bagi tu istiqamah.

Sweet kita bukan pada gaya.
bukan pada kata.
Tapi pada cinta.

Ah.bapaklah jiwangnya gua sekarang.
Dah.dah. gua nak tengok orang main bola.
Semenjak eksiden langgor lutut member hari tu.
Tengok jelah gua mampu.

Adios.


31 comments:

Encik Joew Kebuntuan said...

tu la jemah..ritu mainkan hati fendi sangat..padan muka jemah!

Namee Roslan said...

haha...kesian jemah tau.

Hashira Yusoff said...

teringat kata2 UAI:
1. Jangan pikat wanita kalau anda tidak bersedia cintakan dia
2. Jangan buat wanita jatuh hati kalau anda tidak cintakan dia
3. Jangan beri wanita harapan kalau anda tidak pasti
4. Jangan sakitkan hati wanita kalau anda tidak sukakanny
5. Jangan mainkan perasaan wanita kalau anda tiada perasaan untukny
6. HARAM JIKA JADIKAN WANITA ITU KEKASIH KALAU TIADA NIAT UNTUK
NIKAHINYA

Kesian Jemah. :'(

onie said...

tulah masalahnya,laki ni mulut manis,perempuan pulak mudah tersangkut,huhu..... kau ni,jiwang-jiwang pasal apa?haha..

dyabunga said...

kesian jemah..sabar ye jemah..lepas ni mesti jemah sgt berhati2

Syuhada said...

kecian mak jemah... ;'(
dah la hazama pon x pandang dia...hahahhhaha

Ym.Bundle said...

cepat la kawin kawan..jiwang noh dah gua tengok..boxer pon dah tak sekedut dulu..hahaha...

xila riston said...

jemahhh...abg seman syg jemahhhhh

SYIRA said...

bgs klu ramai laki sedar macam awk yg hati p'puan xbley dipermain =)

fizafantagirO said...

Tu la mak jemah , lenkali jgn percaya sgt ngan cinta pesbuk nih :p

kura said...

alolooo. mak jemahh menjanda akhirnyaaa. hahah

CekbOlat-bOlat said...

kau rase tahi tu tawar ?

sungguh loklaq..

bace entry ni .. ttbe aku terasa diri ini begitu berharga.. auuuwww

mizzkechique said...

kesian jemah.. kemain dia dh tangkap cinta.. mostly lelaki mmg gini.. sweet talker, pastu mcm tahi.. *tu ko yg ckp*..

si robot comel said...

sian jemah,eh eh sian kalau perempuan diperlakukan sebgini,ewaahh

xayra ahmad said...

hahahahaha..klakar la kau ni..nway betol pe ko ckp tu..biar xde makwe janji jgn lukekan hati perempuan.

msredcheesecake said...

Sian jemah.... Lelakk kan pelindung... Tak hensem la kalau tak reti nak melindungi perempuan kesayangan...

noorniey Azman said...

ototootooo~~comeynya gaya penyampaian cerita dy.tergolek jatuh baca!haha~~kesian jemah!

Qa said...

bhahaha kelaka giler, hahaa!!

zulfikar hazri said...

** lap air mata guna boxer feveret. semoga Jemah tabah mengharungi liku-liku hidup.

Raden said...

dulu aku cam jemah gak la.. kunun jual mahal. sape brani ngorat aku baling lesung batu mak aku tepat ke ubun2 kepala masing2. sehinggalah kunun2 jumpe aron hajis. hakpuih. celaka kau aron hajis. jgn smpai gua nampak lu kat malasia ni lg. nahas kau ku kerjain.


sekarang da oke sikit. :)
but still, luka di hati masih merah

Trica Jus said...

nice inofatif

Anonymous said...

nice bro..i like it..keep it up...menarik cara lu smpaikn cerita...:D

EZAN IDMA said...

peh deep betei entry kali ni, tapi si haron tu pehal nak tggal jemah? ade pompuan lain lteewww! *emo2

IEQAH said...

ohh kelakau..

hah ni la hafizudin jalil ye..ieqah da follow sini ^^

Aeda Zainal said...

alahai jemah oi, chill ja la okey! apa2 pun guwa pun setuju apa jemah lontarkan di entry ni ;D

zera eira said...

aaron hemmmsemmmmm hoooooooooooo! First time dtg sini, dtg dari blog kura2 fake tu. Hehe. :)

ikaa sharin said...

jemah , be tough okay . kumbang bukan sekor :p

MimieRara said...

Setuju, sama2lah kita menjaga hati masing2 baik hati lelaki mahupun hati perempuan :)

IM said...

bila boring mesti baca entry ni..comel!
;D

laskar pelangi said...

kesian jemah tu hoiii..

Headmaster said...

hot jugek jemah ni pesen dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...