Followers

Saturday, 18 February 2012

vanila coklat. full HD.sinopsis.

atas kejayaan menteransangkan karya CEKODOK-CEKODOK CINTA sebelum ini.
kini.boxerkedut bergerak jauh setapak.cheras.

tanpa menengok ke belakang.
BOXERKEDUT PRODUCTION menerbitkan sebuah drama power.
lebih unggul dari pinggul.
lebih mantap dari neelofa.
lebih power dari team bola pahang.
lebih ohsem dari najewa latip.
lebih.
Ah. lebih-lebih pulak.

Mempersembahkan.

.
.
.
.
.
.
.
.



VANILA CEKODOK

Sinopsis.

Anuar merupakan member matrik Wosemah. matrik pahang kalau tak silap.
Wosemah tak berapa nak suka sangat dekat Anuar ni.
dah lah minat arsenal. lepas tu boleh pulak post arsenal power kat fesbuk.
memang menyirap lah wosemah dengan Anuar.

Wosemah minat pelita jaya.

Sewaktu Wosemah berjalan-jalan di tepi pantai.( tiba-tiba ada pantai )
Wosemah terlihat Kamil tengah stadi sabjek Usuludin.

"powernya Kamil ni.pasti akan jadi perdana menteri suatu hari nanti".

detik hati Wosemah.

tiba-tiba Anuar lalu.Anuar jeles.
jeles jenis yang mula-mula kerek.lepas tu membe kena ngorat.
baru nak buat muka mencebik.

Tak semena-mena. seekor dinosor hodoh muncul dari permukaan laut.
muka penuh jerawat.
gigi tak gosok.
bulu idung dinoso tu pun tak trim habis.

"Tolong.tolong.selamatkan cincin Semah. Tolong!"
-Wosemah meminta tolong.

Lalu Ultraman Taro pun datang.
kelibat Anuar dan Kamil terus tak kelihatan.
persoalannya. Siapakah sebenarnya Ultraman Taro terbabit?
Adakah Ultraman Taro akan menerima subsidi 'lampu dada' 1Malaysia?
Siapa yang curi cekodok perisa Vanila mak jemah?
Pasal kes gaduh KFC tu. customer atau KFC yang bangang?
Pasal apa Najewa Latip masuk final AJL?
Kenapa kalau sesetengah foreigner bawak kereta.selalu cegampang?

Saksikan.Vanila Cekodok.setiap Selasa.
lepas semayang Isya'.
hanya di tibitiga.

TUNJANG UTAMA.



notakaki:
tak.
masalahnya pasal apa muka izara dengan 'wosemah' ni sepesen?

14 comments:

noorniey Azman said...

hadoi hadoi~~nama sikit punya kiut ~wosemah gtuu~~ i loike le nyahhh~ :D

ayuni rosli said...

cute gile wosemah. HAHA

DuniakuAbstrak said...

ini fitnah!

jangan cabar saya!!


hahaha

Cik Suriz said...

haaa... ni aku tahu cerita ini... last2, cincin wosemah tu rupenye dinosor punye kan kann... tahu dah.. najewa latip tu adik wosemah, sebab tu masuk ajl.. ape daa... org dalam beb..

adeyla said...

kihkihkih.ape punya mengarut daaaa..

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. takley blah lampu dada 1 mlysia.. vongok lu pudin.. agaggaga..

p/s : meh la dukung bdak comel tu.. haha

Cik Eka said...

hakhakhak.kelakau betul..eh apsal muka kamil tu hensem plak buat rambut cenggitu.....hahaha

Qa said...

hoii entry ni tak bleh blah btol, hahaha mule2 tak boleh cam siapakah ketiga tiga watak tesebut. btw, cute ar wosemah!

#1 malaysia

Pisey said...

First time aku rasa wosemah nampak lawa. Thank to you (;

EZAN IDMA said...

ahhaha

Zul Fattah said...

haha...haha... terguling2 aku baca entry ni.. haha.. memang terbaik r..
ayu gilew wosemah.. haha..

teruskan buat entry cam gini.. suka baca ..

Puan Kutu said...

kahkah mmg sempoi cerita ni

Mellissa Juyaini said...

bahahha. wasemah ohsem bhaii ;)

Mellissa Juyaini said...

bahahha. wasemah ohsem bhaii ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...