Followers

Friday, 10 June 2011

katakan please nak nak sangat pada rokok!

warning!
this entry might cause britshit to those awesome smokers out there.

terus terang gua cakap.
gua pernah merokok.
lu cakap la rokok apa. sebangsat-bangsat rasa pun gua akan hisap jugak.
pada gadis2 yang "euwwwww. rowkokk.mencinyeeww.musuk taw.ilang bau 'pefiyum untuk kita-kita aje' i nh~ "
tapi alih2 lu kapel gak ngan seth-tan-looks-alike-smokers. u such a whore u know dat!
nh gua nak bgtaw.
apa yang sedap sahangat pada rokok nh.
ada dua bahagian paling nikmat dalam rokok.
senikmat mimpi main roundes dengan nora danish.

SATU - bahagian taim lu start cucuh api yang seakan-akan menghangatkan nafsu serakah seorang lelaki mongolia.ataupun pemimpin yang meminati awek mongolia tapi tak mengaku.Eh.
DUA - beberapa milimeter menghampiri puntung. dem dis part. i guess they put extra drugs at the end of the sigaret. its feels like we live in a tobacco fantasy. di mana ada nora danish tanpa jejai di sisi.ada nora elena yang masih dara.

smokers are survivor!
kamon.
lu naik la harga rokok sampai da tak mampu nak bayar bil air mutawasitah untuk beristinjak.
the'll gonna find other alternative.
XYZ. John. rokok bola. dis is saviour for these awesome smokers.
mudah murah dan bengap.

merokok pengerat silaturrahim!
jantan A: "bro.rokok bro.nak pegi mana nh. da lama tunggu bas?"
jantan B: "oh takpe bro. mekaseh.gua baru lepas sedut. tapi jgn nak bergurau sgt. kan kita kat stesen keretapi nh."
walhal dua insan ini tiada lah saling mengenali hendaknya.
kamonla.
mana lu nak dapat direct contact macam nh dalam zaman2 teknologi.
zaman2 beli cencalok guna fesbuk.
seriyes. gua rasa sangat2 kool bila gua merokok bertahun2 dulu. (2 tahun pun kira bertahun kan)

tapi.
tapi.
tapi.
i've told you.
woman have their own power.
terus terang gua cakap.
selain iklan camshelaka yang dorang letak kat kotak rokok.
(toh pak ang. hangpa berjaya buat aku rasa macam makan nasik tepi loji tahi bila hangpa wat iklan lagu tu.
gua tunggu bila hangpa nak letak lambang api neraka kat duit2 rasuah.cek cek kosong.)

ada satu lagi sebab gua berenti.
wanita.
apahal.lu nak kata gua tak gengster berenti sebab gadis.
chin peng pun ada awek. muammar gadafi pun ada awek.vidic pun awek model dok.

for me.as long as we cud gain what we wanna get. faking helly goeslow wif the reason.
ia cuma asbab.
and yes. bald-black-kittyshit-gengster like me also love woman.
lahirnya hawa kerana sepinya adam. remember.

abang nh.dahla huduh.perangai pun huduh.
if u wanna stop. go find ur own reason.
tak tahan selalu penyahtinjaan keluar puntung.
jari kematu petik pencacah api.
sakit dada ketika berasmara dengan iyvone.
kentut berasap.
i dun mind.
n for those who wanna keep dat awesome.
i dun mind. kita semua da layak mengundi.



dan ini perkara paling busit pada pengamatan gua.
WANITA MENGHISAP ROKOK.
omg omg omg!
dowhhhh!
soritusei.
apa bangang lu nh.
gua berenti sebab kaum lu.
lu isap sebab nak nampak bergaya ala2 debra bergusti ngan stone cold.
ape dok.
gua tak paham. any ladies smokers please2 inbox me the reason u need to sigaresta.
gua mmg tgh memahami gadis.
punya banyak benda alah lain lu boleh isap.
kenapa sigar. kenapa sayang kenapa.
lolipop kan ada. kalau tak lolipop. erm.
gula-gula hacks kan ada.haih.
seriyesly gegurl. awak takkan nampak lebih kiut miut macam kucing tgh cemolot kalau awak sigaresta.
awak hanya nampak macam orang kurang pedoman hidup.
macam tak tahu niat tayamum.
mungkin awak stres. tak dapat tgk nor kasih the movie.
miss tgk daim kena pukul.
tapi kalau awak stres.
sigaret tak sesuai awak tahu tak.
yang sesuai sejadah.
so please.
perut lelaki hanya untuk makanan.
tapi perut awak. multi function. awak faham kan.
awak tak bengap macam abah cikgu zakiah kan.

okeh so i dun mind wif guys smoking.
as long as lu tak senyum2 bajet comel depan gua mintak singgit tak cukup beli dunhill.
but for girl.
its a big dont dont dondang sayang.
okeh.
gua nak sambung kerja. bloging taim kerja sungguh nikmat rupanya.
senikmat mimpi uli tepung dengan nora danish. tanpa jejai di sisi.
adios.

3 comments:

Nadia Havez said...

ahahah~ oh, ni nasihat untuk perokok perempuan ye..

Cekgu Niezsa said...
This comment has been removed by the author.
alau lo said...

botak itam gengster taik kucing..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...