Followers

Saturday, 18 June 2011

perlawanan tudung fc menentang taktudung united

awal kalam.
gua tak mahu cerita hukum hakam.
gua bukan alim bukan liberal.
gua bukan harakah semua benda tak puas hati.
bukan utusan malaysia.
pemimpin makan tahi pun nak puji.
bastet.

pada gua.
gua agak berlembut dengan gadis rambut lepas bebas.
sebab gua percaya.
benda ini boleh didik.
cuma yang seakan persenda hukum nh gua nak maki.
tudung litup macam yuna tapi skirt saja lu bubuh kat kaki.
ape dok.

cuba teka apa beza i dengan paderi.


maaf awal awal.
maki gua keras.
mungkin tidaklah sekeras hati yahudi. mungkin.
sebab ini bangang.
sangat bangang.
sebangang SKMM.
sibuk blok portal kongsi fail.
laman porno bersawang dalam maya lu kira halal.
sangat bengap.
sebengap politik negara.
main balas dedah skandal seks musuh sendiri.
habis lu bedal soi lek anuar mat sabu.
entah benar entah palsu.
seriyes.
politik itu jijik.
sejijik lelaki cuba lagak jadi dafi.
kiut sangat.seiras macam tahi.

maaf terlanjur pada jalan lain.

okeh.
pada gua.
jenis-jenis seperti ini bukan pakai tudung untuk jaga kehormatan.
tapi seriyes.
hormat gua pada lu hilang kalau lu sarung tudung ada unsur hasutan syaitan.
pliz gegurl pliz.
longgar lah sikit.
malu lah tudung lekat kepala.
tapi punggung lu kepit-kepit.
gua pun dulu main futsal pakai boxer.
tapi skang gua da belajar sarung three quarter.
kita berubah la sama-sama.
okeh.

okeh.
itu yang tak bertudung.
dan yang bertudung tapi seluar baju boleh tapis tepung.

"abes.yang bertudung tuh mulia sangat ke!
 menciiwww botakkk menciwww menciwww!!"

ada gua kata mulia.tak kan.
yang mulia.mulia lah.
pada gua.
tak kira lah lu pakai tudung ke tidak.
mulia bukan tampak pada betapa ketat kebaya.
bukan jelas pada berapa lilit pashmina.
tapi pada hati.pada iman.pada budi.

bukan gua nak suruh lu buka tudung.
jangan lah ambil ayat gua proses jadi tahi.
tolong lah.
gua cakap gitu ada sebab.

sebab apa.
sebab gua nampak ramai gadis bertudung seakan tak faham kenapa mereka bertudung.
dok.
bertudung itu menutup aurat.
menjaga kehormatan.
tapi klu lu sibuk maki sibuk caci fitnah gadis lain.
konon makam lu lagi tinggi dari mereka.
seakan boleh bina tugu cerek muka lu tengah-tengah kota.
semata sebab lu pakai tudung.
ape dok.
dah cukup tinggi ke BMI pahala lu.
sampai dah boleh tampung dosa sendiri.
hah.

itu satu hal.
yang dua hal tiga hal ni lagi menjengkelkan gua.
lu pernah dengar video 3gp gadis tudung labuh keluar paper.
jujur.
gua pernah tengok.
one word. bangsat.
kencing setitik. habis santan sebesen.
lu tak rasa bangsat ke.
lu masuk selut. keluar lu boleh calit palit kat orang lain.
dem.

and guys.
pada gua.
lu tak boleh seratus peratus tengok gadis pada tampil dia.
mungkin tudung labuh lu anggap maksum.
yang rambut bebas lu ingat dia jenis layan ketum.
maaf.itu sangat busit.

klu lu betul mithali.
lu cuba ajak mana-mana gadis rambut lepasbebas.
ajar bimbing pakai tudung.
tak payah ramai.
sorang cukup.
apahal. takut.
ha alip ha alip ha alip ha.
hahahaha!

and gegurl.
please.
kita sama-sama ubah.
boleh dok.
jinak-jinak perlahan lahan.
mana ada baby keluar perut terus masuk matrik.
ye dak.
cari lah siapa siapa yang lu rasa boleh sokong lu.
lu nak gua payung lu tudung pertama.
inbox gua.
gua cuba carikan untuk lu.
kalau takde yang jenis sangkut batu ladung.
kita cuba pakai batu lesung.
nais kot. kot lah.
cuma gua bimbang.
gadis-gadis lagi lu dah kene osteoporosis.

okeh.
sepupu kecil gua tengah menangis.
gua nak g lembabkan kain.
panas malaysia nh.
tak macam gua kat stamford bridge dulu.
istinjak boleh pakai ais.eceh!

ini gua tak tahu fenomena tudung apa.
dengar cerita di guangzhou dah femes.

                                                .
                                                .
                                                .


now u know siapa mak jemah sebenar

dah gua nak blah sebelum kena bahan.
adios.

8 comments:

aten. said...

what the fuuu gambar minah tudung yang first macam itu?
ewwww menciww ah nengok menciwww. buat malu warga bertudung saja..

alau lo said...

pic last ni ak tau mane ko dapat..kg halaman kan..

p/s: apsal ko reply komen peminat..taik r lu blogger

hafizudin said...

apsal reply ke apsal tak reply alau.
haaaa.

Norsaadah Abdul Rashid said...

ade jgk minah mcm dlm gamba pertama tuh dlm dunia nih. ish ish

tieykah said...

hahaha.suka betol aku isu tudung menudung saji niyh

nub said...

gua da nak insaf..taknak dedah lagi.

Anonymous said...

entry lu paling wa sukaaa!!

Ahmad Zarin said...

Terbaik lu punya entry beb !!! Siapa makan cili dia terasa pedas, siapa makan tahi dia terhidu bau.... he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...