Followers

Saturday, 10 September 2011

universiti teknologi malaysia.

awas.entri ini langsung tak ilmiah.
nak baca.bacalah.taknak sudah.


malam nanti gua dah nak blah.
ini entri last dari rumah.
lepas ni gua rasa gua tak mampu nak apdet selalu dah.
biasalah.budak u.tahun empat pulak tu.
bizi dok.
nak berak lagi.nak makan lagi.nak tidur lagi.
mungkin entri-entri lepas ni akan berbaur diari.
mungkinlah.

well.tak bes tak bes pun.
at least UTM ada benda yang tempat lain tak ada.

1. masuk pagar ada rusa.
   tak tahu lah kot-kot admin rusa utm dengan admin petknode sama.
   memang rusa jadi ku-rus-ah.

2. ada pak samad.
   seriyes. semegah-megah oxford pun takde pak samad dok.
   muka matang.misai segantang.

the legendary samad.
3.ada game saman-menyaman.
  jujurlah.
  tiap kali gua kena saman.
  mesti gua rasa gua kiut.  lepas tu malam tu mesti gua mimpi tumbuk guard.
  bangun-bangun senyum.puas.

4.ada stadium gedabak.
   nanti dah tak payah dah pergi mamak.
   mamak yang datang bukak meja kat corner padang stadium.
   baru stail.


apa pulak gua mamak pulak.gua asal kokdiang.

5.ada foreigner kurang ajar.
  malas nak bual lebih.
  budak-budak luar ni kalau gua samun.
  ambik barang dalam beg.halau balik.
  baru diorang tahu gua dengan mat indera dulu satu matrik.

6.ada ada saja.
   adebayor.
   Eh.
   banyak sangatlah.
   kira gua rasa macam nak berjimak lah dengan UTM.
   poik.

okeh.itu saja.
selamat kembali ke alam persekolahan.
sekian.majulah sukan untuk rumah sukan.
adios.


UTM.sanjungan bangsa.


universiti teknologi malaysia

3 comments:

Zul Fattah said...

haha..tempat aku pun ada r pak guard macam ni.. ari tu kena pukul ramai2.. haha

atikah said...

haha.. UIA ada pak guard yg agak ppular nama MAT SAMAN. ahah! *ppular sbb nama sesuai dgn 'hobi'nya.

ina said...

tue serius gamba pak guard UTM ke? ke cilok google je? hakhakhak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...